Κρέμα PRP. Η προσωπική μας κρέμα

 Η παρασκευή και η χρήση της άριστης κρέμας επανόρθωσης με αυτόλογους αυξητικούς  παράγοντες είναι γεγονός.

Η κρέμα γίνεται κατά τη διάρκεια της θεραπείας PRP για ανανέωση του προσώπου ή για άλλη εφαρμογή όπως για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. Μπορεί να παρασκευαστεί κρέμα και χωρίς την προηγούμενη εφαρμογή PRP, με απλή αιμοληψία.

Όταν γίνεται μια θεραπεία στο ιατρείο με PRP, για διάφορες ενδείξεις, μπορούμε να παρασκευάσουμε και τη ‘δικιά σας’ προσωπική κρέμα με το υλικό που έχουμε ετοιμάσει.

Σε συγκεκριμένα άτομα με ειδικές παθήσεις πχ ασθενείς σε αντιπηκτική αγωγή, η θεραπεία PRP δε μπορεί να εφαρμοσθεί. Σε αυτές τις περιπτώσεις η προσωπική κρέμα με αυτόλογους αυξητικούς  παράγοντες είναι μια πολύ καλή εναλλακτική λύση για θεραπεία στο πρόσωπο

Η αυτόλογη κρέμα PRP διατηρείται στο ψυγείο λόγω του βιολογικού υλικού που περιέχει και η χρήση της γίνεται αυστηρά και μόνο από το άτομο από το οποίο ελήφθη το αίμα.

Οι κρέμες με αυξητικούς παράγοντες που κυκλοφορούν στο εμπόριο περιέχουν συνθετικούς αυξητικούς παράγοντες και δεν έχουν καμμιά ομοιότητα με τους δικούς μας προσωπικούς παράγοντες. Οι κρέμες του εμπορίου περιέχουν το πολύ τέσσερεις αυξητικούς παράγοντες ενώ στη προσωπική μας κρέμα περιέχονται τουλάχιστον τριάντα δικοί μας αυξητικοί παράγοντες.

Η κρέμα PRP ενισχύει και διατηρεί τα αποτελέσματα μιας θεραπείας PRP στο πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ, χέρια. Η χρήση της ως κρέμα νύχτας είναι ιδανική.

 

Tags :
Uncategorized, Γενικά
Share :