ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ FRAXIONAL LASER ΚΑΙ PRP

Η αρχή του φθινοπώρου σηματοδοτεί την έναρξη της ιδανικής εποχής για θεραπείες προσώπου. Το τέλος του καλοκαιριού οδηγεί σε ένα δέρμα που χρειάζεται ανανέωση τώρα λοιπόν είναι ο καιρός για να ασχοληθούμε με την ανανέωση του. Σε συνεργασία με τον δερματολόγο θα ορισθεί ένα πρόγραμμα θεραπείας για τους επόμενους μήνες.

Για το πρόγραμμα αυτό θα ληφθούν υπόψιν:
– Oι δραστηριότητες του ενδιαφερομένου
– Οι κοινωνικές του υποχρεώσεις
– Η σοβαρότητα του προβλήματος
– Η οικονομική επιβάρυνση

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες θεραπείες που θα συζητηθούν. Ένας συνδυασμός που δίνει άριστο αποτέλεσμα είναι η θεραπεία με laser fraxional μαζί με PRP (θεραπεία με πλάσμα).
Κάθε θεραπεία από μόνη της έχει καταπληκτικά αποτελέσματα στην ανανέωση-αναζωογόνηση του προσώπου, όμως ο συνδυασμός τους πολλαπλασιάζει τα οφέλη.
Οι θεραπείες γίνονται συγχρόνως, η μια σε συνέχεια της άλλης.
Προηγείται τοπική εφαρμογή κρέμας αναισθητικής.
Με ειδική πεταλούδα αιμοληψίας παίρνουμε αίμα τα οποίο το φυγοκεντρούμε και στη συνέχεια λαμβάνουμε το πλάσμα του.
Όλη η διαδικασία γίνεται στο χώρο του ιατρείου. Κατά το χρόνο της φυγοκέντρησης γίνεται η θεραπεία με laser και ειδικό scanner. Ο χρόνος που απαιτείται για την θεραπεία σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό είναι 15 λεπτά.
Εφαρμόζουμε το PRP πάνω στο δέρμα που έγινε το laser. Η θεραπεία με PRP μπορεί να γίνει με διάφορες τεχνικές εφαρμογής. Προτείνουμε το συνδυασμό τεχνικών (νυγμοί, σε γραμμές, βαθειά έγχυση…). Το δέρμα μπορεί να είναι ερεθισμένο για 1-
2 μέρες.
Παρέχουμε στον ασθενή δωρεάν κρέμα με τους δικούς του αυξητικούς παράγοντες για θεραπεία στο σπίτι, ώστε η θεραπεία να συνεχίσει να δρα. Η κρέμα αυτή διατηρείται στο ψυγείο διότι έχει βιολογικό υλικό.
Ιδανικά πρέπει να γίνουν 3 θεραπείες (μια ανά 2 μήνες) (θεραπεία εφόδου).
Η κάθε μια θεραπεία ( fraxional laser και PRP) αλλά πολύ περισσότερο ο συνδυασμός τους δίνει υπέροχο αποτέλεσμα στην αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου, του λαιμού, των χεριών.

Η θεραπεία προκαλεί διέγερση των κυττάρων του δέρματος ώστε να έχουμε φωτεινότητα, σφριγηλότατα, απάλυνση έως εξάλειψη των ρυτίδων, όγκο (στα ζυγωματικά).
Ιδιαίτερη περιοχή κατά τη διάρκεια της θεραπείας πρέπει να δοθεί περιοφθαλμική περιοχή. Στην περιοχή των άνω και κάτω βλεφάρων εφαρμόζεται εξιδεικευμένη τεχνική με εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Fractional laser και PRP είναι θεραπείες τελείως ασφαλείς και μη αλλεργικές.

Tags :
Laser, PRP, Αισθητική Δερματολογία
Share :