Υπηρεσίες

Το τμήμα της αισθητικής δερματολογίας ασχολείται με τις θεραπείες που σαν στόχο έχουν την βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης των ατόμων. Στις κλινικές μας εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες μεθόδους, επιτυγχάνοντας άριστα αποτελέσματα.

Διαβάστε

Ενημερωθείτε για τις δερματοπάθειες, το σωστό τρόπο αντιμετώπισης και πότε μπορεί να επιδεινωθούν. Εφαρμογή εξατομικευμένων και αποτελεσματικών μεθόδων θεραπείας.

Διαβάστε

Ο σκοπός της δερματοχειρουργικής είναι η αποκατάσταση και η βελτίωση της λειτουργικότητας και της εμφάνισης του ιστού του δέρματος, κυρίως – αλλά όχι αποκλειστικά- για θέματα κλινικής δερματολογίας.

Διαβάστε

Ενημερωθείτε σχετικά με το πρόβλημα της τριχόπτωσης, διαβάστε όλες τις νέες εξελίξεις και θεραπείες στο χώρο της Δερματολογίας και επικοινωνήστε μαζί μας για τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης αντιμετώπισης.

Διαβάστε

Οι έμπειροι ιατροί των κλινικών μας, απαντάνε τις δικές σας ερωτήσεις σχετικά με θέματα Αισθητικής και Κλινικής Δερματολογίας, που απασχολούν ένα μεγάλο κομμάτι των ασθενών.

Διαβάστε

Curabitur ullamcorper ultricies nisi. Nam eget dui. Etiam rhoncus. Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum…

View Services

Δερματολόγος Θεσσαλονίκη - Σταματόπουλος - Myskin: Ιατρείο Κλινικής, Αισθητικής και Επεμβατικής Δερματολογίας
Ωράριο Λειτουργίας Θεσσαλονίκη

Δευτέρα
18:00 με 21:00
Τρίτη με Παρασκευή
12:00 με 13:00
18:00 με 21:00