Η νέα Μεσοθεραπεία έφθασε και ξεπερνά τη κλασική

Είναι η νέα τεχνική για ανανέωση του δέρματος, η οποία έχει ξεπεράσει και αντικαταστήσει τη κλασική τεχνική της μεσοθεραπείας.

Γίνεται χρήση ενός νέου υλικού μεσοθεραπείας το οποίο τοποθετείται, με μια νέα τεχνική, σε λίγα μόνο σημεία σε κάθε πλευρά του προσώπου.

Το υλικό είναι μίγμα υαλουρονικού και ουσιών που στοχεύουν σε αντιοξειδωτική δράση και διέγερση του δέρματος για παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Η έγχυση σε λίγα και συγκεκριμένα σημεία του προσώπου αντικαθιστά την ως τώρα γνωστή μεσοθεραπεία που γίνεται σε πολλά σημεία του δέρματος με derma roller ή με ‘πιστόλι’ ή με το χέρι.

Η διαδικασία κρατά λίγα λεπτά και δεν απαιτεί αναισθησία (κρέμα ή ένεση) δίνει άμεσα αποτελέσματα φρεσκαρίσματος και λάμψης που αυξάνονται σταδιακά μέσα στο μήνα.

Απαιτούνται 2-3 συνεδρίες μια κάθε μήνα. Μπορεί να γίνει σε άτομα κάθε ηλικίας και φύλου χωρίς να επιφέρει κάποια αλλαγή στα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Μετά τη θεραπεία δεν υπάρχει ερεθισμός, έτσι μπορεί ο ενδιαφερόμενος να επιστρέψει στις κοινωνικές του δραστηριότητες άμεσα.

Η εφαρμογή γίνεται σε λίγα σημεία, για τον λόγο αυτό μπορεί να γίνει συνδυασμός με άλλες θεραπείες, πχ με Botox.

Με τη κλασική θεραπεία της μεσοθερεπείας έχουμε ερεθισμό στο πρόσωπο, λαιμό κλπ και δεν ενδείκνυται να γίνονται άλλες θεραπείες συγχρόνως, διότι ο ερεθισμός είναι πολύ έντονος, έχουμε εξουδετέρωση του Botox κλπ.

Tags :
Uncategorized, Γενικά
Share :