Ευχαριστούμε θερμά το περιοδικό γάμου mariage που μας έδωσε την ευκαιρία να ενημερώσουμε τις μέλλουσες νύφες και τους μέλλοντες γαμπρούς για την προσωπική τους αισθητική προετοιμασία για την μεγάλη μέρα.

ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ

 width=

Χωρίς αμφιβολία το νυφικό, το χτένισμα, το μακιγιάζ μαζί με ένα τέλειο πρόσωπο και σώμα  ολοκληρώνουν την εικόνα της νύφης που θα την πλημμυρίσει με χαρά  θα την γεμίσει ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση και θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους. Η εικόνα θα αποτυπωθεί για μια ζωή στην φωτογράφηση του γάμου.

 

Η αισθητική δερματολογία βοηθά την μέλλουσα νύφη την μεγάλη στιγμή να λάμψει, με ένα πρόσωπο όπως το ονειρεύεται.

 

Επισκεφτείτε έγκαιρα το δερματολόγο για την οργάνωση της αισθητικής περιποίησης του προσώπου, λαιμού, χεριών και σώματος σας.

Η έγκαιρη έναρξη θα δώσει στο δέρμα τον χρόνο που χρειάζεται για να αναζωογονηθεί. Ιδανικά οι θεραπείες ξεκινούν 6 μήνες πριν το γάμο, χωρίς να λείπουν οι θεραπείες της τελευταίας στιγμής που θα σας χαρίσουν λάμψη, φρεσκάδα και αυτοπεποίθηση.

 

Το κάθε πρόσωπο είναι διαφορετικό και το πρόγραμμα προσαρμόζεται στην προσωπικότητα σας, στις ανάγκες και στα δυνατά σημεία του δέρματός σας.

 

Επιλέγουμε από τις παρακάτω θεραπείες αυτήν ή αυτές που θα σας αναδείξουν.

 

Καθαρισμός προσώπου με υπερήχους: Είναι απλή θεραπεία, γρήγορη χωρίς ερεθισμούς. Μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες της τελευταίας στιγμής.

Ενυδάτωση δέρματος: Ακολουθεί τον καθαρισμό του προσώπου με τον οποίο συνδυάζονται και αλληλοσυμπληρώνονται αρμονικά.

Αποτρίχωση: Η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά με σύγχρονα laser.

Χημικά peelingsΞεκινούν έξι μήνες αλλά και λίγες ημέρες πριν το γάμο χωρίς ερεθισμό. Επιλέγονται κατάλληλα peelings ακόμα και το καλοκαίρι.

Botox: Τρεις μήνες πριν το γάμο μέχρι και ένα μήνα πριν σβήνουμε τις ρυτίδες έκφρασης με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Επιλέγουμε MesoBotox για τις λεπτές ρυτίδες του προσώπου και Mini/Baby-Botox για πιο ήπιο αποτέλεσμα.

Fillers Υαλουρονικού: Δίνουμε όγκο στα ζυγωματικά ή όπου αλλού χρειάζεται. Η θεραπεία στα χείλη δίνει όμορφο περίγραμμα και τόσο όγκο όσο η νύφη επιθυμεί.

Μεσοθεραπεία: Με μίγματα ουσιών που εφαρμόζονται με μικροενέσεις ή χωρίς αυτές, αντιμετωπίζονται η χαλαρότητα, πανάδες ….

PRP: Η πλέον εντυπωσιακή θεραπεία που αντιμετωπίζει τα περισσότερα προβλήματα του δέρματος και ενδείκνυται κάθε εποχή. Χρησιμοποιούνται αυξητικοί παράγοντες από το αίμα του ίδιου του ατόμου. Συγχρόνως παρασκευάζεται κρέμα PRP.

Νήματα: Για σύσφιξη και ανόρθωση του δέρματος σε κάθε περιοχή του προσώπου, λαιμού, χεριών, κοιλιάς, γλουτών και μηρών εφαρμόζονται εξειδικευμένα νήματα.

Βλεφαροπλαστική: Ένα μήνα πριν τον γάμο και σίγουρα πριν το καλοκαίρι αντιμετωπίζουμε τη χαλάρωση και την πτώση των βλεφάρων με plasma light.

LasersΕπιτυγχάνουμε αναζωογόνηση και σύσφιξη του προσώπου, λαιμού και χεριών. Ιδανικό είναι να γίνει ένα μήνα πριν το γάμο και οπωσδήποτε πριν το καλοκαίρι.

ΡινοπλαστικήΤο υαλουρονικό διορθώνει άμεσα μικροπροβλήματα στη μύτη.

Λιποδιάλυση: Δυο μήνες πριν το γάμο με έγχυση λιποδιαλυτικού μίγματος διαλύουμε τοπικό λίπος στο πηγούνι, κοιλιά, γοφούς, μηρούς.

 

 

Μην ξεχνάτε τον γαμπρό! Η λιποδιάλυση, το Botox, το PRP, τα filler υαλουρονικού και η θεραπεία της τριχόπτωσης είναι οι πιο συχνές δερματολογικές θεραπείες που επιλέγουν οι άντρες πριν την μεγάλη μέρα!

 

 

Tags :
Uncategorized, Γενικά
Share :