Μεσοθεραπεία

Δερματολόγος σε Θεσσαλονίκη, Νάουσα και Πολύγυρο Χαλκιδικής Myskin

μεσοθεραπείαΤι είναι η μεσοθεραπεία;

Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας. Μας προστατεύει από το περιβάλλον και ρυθμίζει τη θερμοκρασία του σώματός μας. Αποτελείται από εκατομμύρια κύτταρα. Χιλιάδες απ’ αυτά κάθε μέρα αντικαθίστανται με νέα. Δεδομένου ότι γερνάμε, αυτή η διαδικασία αρχίζει να επιβραδύνει. Οι καφέ κηλίδες κι άλλα σημάδια γήρανσης και η ζημιά που προκαλείται από την ηλιακή ακτινοβολία αρχίζουν να εμφανίζονται. Το δέρμα μας γίνεται θαμπό κι αρχίζουν να διαμορφώνονται οι πρώτες ρυτίδες.

Μεσοθεραπεία είναι η ιατρική πράξη, κατά την οποία με τη βοήθεια λεπτών βελόνων, ή ειδικού μηχανήματος διείσδυσης εγχύεται τοπικά στην πάσχουσα περιοχή μίγμα δραστικών ουσιών.
Πλεονέκτημα της μεσοθεραπείας είναι το άμεσο αποτέλεσμα αφού το μίγμα των ουσιών δρα άμεσα στην πάσχουσα περιοχή.

Χρησιμοποιείται συνήθως για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, του τοπικού λίπους, για σύσφιξη και αναζωογόνηση του δέρματος.

Μesolift – Mesoglow

Το Mesolift είναι η έγχυση με μεσοθεραπεία βιταμινών, θρεπτικών και αντιοξειδωτικών ουσιών στο δέρμα, ώστε αυτό να ανανεωθεί και να αναζωογονηθεί.
Το δέρμα γίνεται πιο λείο, φωτεινό και νεανικό, σαν να λάμπει. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα καθώς απαιτούνται λίγες συνεδρίες για μια πλήρη θεραπεία.
Το Mesolift θεωρείται ο καλύτερος συνδυασμός της φωτοανάπλασης, των peelings, του Botox και των εμφυτευμάτων.

Mesobotox

Αποτελεί την τελευταία λέξη στο χώρο της μεσοθεραπείας. Με τη βοήθεια πολύ λεπτής βελόνας εγχύεται επιφανειακά μικρή ποσότητα Botox και μεγαλύτερη βιταμινών και υαλουρονικού οξέος σε όλο το πρόσωπο.
Λειαίνονται οι επιφανειακές ρυτίδες (χωρίς να γίνεται αδρανοποίηση του μυ) ενώ το πρόσωπο είναι περισσότερο λείο και ήρεμο. Αισθητή είναι επίσης η μείωση της λιπαρότητας του προσώπου μετά τη θεραπεία.
Ιδανικός συνδυασμός του Botox για τις βαθύτερες ρυτίδες.

Μεσοθεραπεία για κυτταρίτιδα

Το διάλυμα που χρησιμοποιούμε για τη θεραπεία της κυτταρίτιδας περιέχει: πολυβιταμίνες, αμινοξέα, ιχνοστοιχεία, υαλουρονικό οξύ, καρνιτίνη, φωσφατιδοχολίνη και διάφορα άλλα συστατικά ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος.