Θεραπείες Laser: Φωτοανάπλαση, Fraxel CO2

Δερματολόγος σε Θεσσαλονίκη, Νάουσα και Πολύγυρο Χαλκιδικής Myskin

laserΦωτοανάπλαση

Η νέα τεχνική ανάπλασης laser που με τη χρήση του παλμικού φωτός (Intense Pulsed Light) διορθώνει ατραυματικά και άμεσα τα σημάδια γήρανσης του δέρματος. Βελτιώνει θεαματικά την εμφάνιση του δέρματος και των υποδόριων ιστών με τη χρήση έντονου παλμικού φωτός για: Ποικιλοδερμία, Δυσχρωμίες, Υπέρχρωση, Φωτογήρανση, Γεροντικές κηλίδες, Φακίδες, Λεπτές γραμμές, Ρυτίδες, Μεγάλοι πόροι, Μικρές ουλές, Σημάδια φωτογήρανσης σε χέρια και στήθος, Χαλάρωση, Ελάστωση, Eρυθρότητα.

Δράση:
H τεχνολογία της φωτοανάπλασης μειώνει τα σημάδια της φωτογήρανσης, απομακρύνοντας ατέλειες από το  δέρμα που δημιουργούνται με το πέρασμα των ετών. Έτσι στην πραγματικότητα αποκαθιστά τις βλάβες που προκλήθηκαν στο δέρμα με απόλυτα φυσικό τρόπο. Στην περίπτωση των ευρυαγγειών η ενέργεια απορροφάται από τα αγγεία ενώ στην περίπτωση των καφέ κηλίδων από την χρωστική της μελανίνης. Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης καθώς και την κυτταρική ενέργεια που έχει ως αποτέλεσμα την εξαφάνιση των λεπτών ρυτίδων και την σμίκρυνση των πόρων.

Αποτελέσματα:

  • Λείανση της υφής του δέρματος
  • Δρα στις πανάδες, στις δυσχρωμίες και τα σημάδια ακμής
  • Επαναφέρει την αρχική ένταση στο πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ
  • Ανανέωση και ανάπλαση δέρματος
  • Αύξηση του κολλαγόνου του δέρματος
  • Βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου

Fraxel Laser CO2

Το υγιές δέρμα είναι το ζητούμενο τόσο από τους ιατρούς που ασχολούνται με την αισθητική δερματολογία όσο και από τον κόσμο, που σκέφτεται να κάνει κάτι καλό για το δέρμα του με το λιγότερο επεμβατικό τρόπο. Το Fraxel εξασφαλίζει υγεία στο δέρμα και το υγιές δέρμα φαίνεται καλύτερο και διορθώνει από μόνο του τις ατέλειες, που ο χρόνος, ο ήλιος και άλλοι παράγοντες δημιούργησαν. Με άλλα λόγια, το Fraxel ξυπνά την αναγεννητική ικανότητα του οργανισμού και αυτός είναι ο λόγος που τα αποτελέσματά του είναι απολύτως φυσικά. Απόλυτα φυσικά αποτελέσματα, γιατί ο στόχος της θεραπείας με Fraxel είναι η ενεργοποίηση του κολλαγόνου, της «καρδιάς» του δέρματος. Το κολλαγόνο είναι αυτό στο οποίο οφείλεται ο όγκος, η στήριξη και η ελαστικότητα του δέρματος και είναι αυτό που φθείρεται – μειώνεται με την πάροδο του χρόνου. Συχνά το κολλαγόνο του δέρματος παρομοιάζεται ως το νερό μίας δεξαμενής, η οποία έχει ρηγματωθεί και χάνει σταθερά νερό με το χρόνο.

Το μεγάλο πλεονέκτημα

Το συγκριτικό πλεονέκτημα της θεραπείας με Fraxel Laser είναι η δυνατότητα που δίνει στον έμπειρο χειριστή να έχει πλήρη έλεγχο του χρόνου αποθεραπείας μετά τη συνεδρία. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει δυνατότητα επιλογής από τον ασθενή επιθετικής θεραπείας με ερύθημα, το οποίο μπορεί να διαρκέσει 5 ή 6 ημέρες, ή λιγότερο επιθετικής θεραπείας, όπου την επόμενη της συνεδρίας ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις κοινωνικές υποχρεώσεις του. Φυσικά, στην περίπτωση αυτή απαιτούνται περισσότερες συνεδρίες για την εξασφάλιση του επιθυμητού αποτελέσματος.

Το Fraxel Laser είναι μία ασφαλής και αποδοτική θεραπεία, που δεν περιορίζεται μόνο στο πρόσωπο για την αντιμετώπιση ρυτίδων, δυσχρωμικών αλλοιώσεων ή ουλών ακμής. Αποτελεί θεραπεία εκλογής στο λαιμό για σύσφιγξη, στο στέρνο και στη ραχιαία επιφάνεια των χεριών για βελτίωση της υφής και την εξάλειψη πανάδων, ενώ εντυπωσιάζει με τη δράση του στην καταπολέμηση των ραγάδων της εφηβείας και των ραγάδων που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.