Αισθητική Δερματολογία

Δερματολόγος σε Θεσσαλονίκη, Νάουσα και Πολύγυρο Χαλκιδικής Myskin

Σήμερα η τάση στην αισθητική δερματολογία, είναι να αντιμετωπίζονται τα προβλήματα του δέρματος με τρόπους όχι επιθετικούς, ανώδυνα, χωρίς διακοπή των επαγγελματικών και κοινωνικών υποχρεώσεων.
Χωρίς να δοθούν εξηγήσεις σε κανέναν και για τίποτα και χωρίς βέβαια να αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά σας.
Πάνω απ’ όλα όμως ασφαλή χωρίς κίνδυνο για την υγεία.

Ο στόχος της αισθητικής δερματολογίας είναι μικρές, διορθωτικές επεμβάσεις που βελτιώνουν την αισθητική εμφάνιση και δεν γίνονται άμεσα αντιληπτές από φίλους και γνωστούς.

αισθητική δερματολογίαΤέτοιες θεραπείες αισθητικής δερματολογίας γίνονται στο ιατρείο από τον κατάλληλα εκπαιδευμένο Δερματολόγο

Το δέρμα είναι ένα πολύπλευρο όργανο που αποτελείται από την επιδερμίδα (20%) και εν βάθει (20%). Η επιδερμίδα θα μας δώσει λάμψη, φωτεινότητα, φρεσκάδα, όμως το βαθύτερο στρώμα θέλει ιδιαίτερη περιποίηση που θα συζητήσετε με τον Δερματολόγο (αντιοξείδωση, διατροφή κλπ.). Όσο λιγότερο επεμβατική είναι μια τεχνική τόσο λιγότερο καταπονεί τον οργανισμό.

 

Τι χρειάζεται το πρόσωπό μου;

Κατά την επίσκεψη στο Δερματολογικό ιατρείο θα γίνει εξέταση του δέρματος κλινικά αλλά και με ειδικό ψηφιακό σύστημα διάγνωσης και θα σχεδιάσετε μαζί με τον ιατρό πρόγραμμα θεραπείας και ανανέωσης.