Λαμπεροί τα Χριστούγεννα

Λαμπεροί τα Χριστούγεννα

Δερματολόγος σε Θεσσαλονίκη, Νάουσα και Πολύγυρο Χαλκιδικής Myskin

Οι γιορτινές μέρες είναι κοντά. Όλοι θέλουμε τις μέρες αυτές η παρουσία μας να μη περάσει απαρατήρητη. Η επίσκεψη μας στο δερματολογικό ιατρείο θα μας βοηθήσει ώστε να αποκτήσουμε ένα φωτεινό, ξεκούραστο και αναναιωμένο πρόσωπο.

Οι θεραπείες οι οποίες προτίνονται να γίνουν για το λίγο διάστημα που απομένει ως τις εορτές είναι οι παρακάτω:

Προτείνεται να γίνει ένα μήνα πριν. Στο χρόνο αυτό θα έχομε το μέγιστο αποτέλεσμα και συγχρόνως θα έχουν εξαφανισθεί τυχόν μικρο-εκχυμώσεις.

  • PRP

H θεραπεία αυτή συνδιάζεται ιδανικά με το BOTOX . Το BOTOX θα εξαφανίσει τις ενεργητικές ρυτίδες έκφρασης, θα ξεκουράσει το βλέμμα, το δε PRP θα δώσει φωτεινότητα στο δέρμα, θα βελτιώσει τη ποιότητά του και θα εξαφανίσει τυχόν ατέλειες.

  • Μεσοθεραπεία BOTOX

Γίνεται 2 βδομάδες πριν τις εορτές. Εξαφανίζει τις πολύ λεπτές ρυτίδες στο πρόσωπο, μάτια, λαιμό και ντεκολτέ.

  • Μεσοθεραπεία προσώπου

Δίνει άμεση ενυδάτωση και σφριγηλότατα στο πρόσωπο. Γίνεται,  10 ημέρες προ εορτών, με ενέσεις ή και χωρίς.

  • Καθαρισμός

Ο καθαρισμός με υπερήχους σε συνδιασμό με ελαφρύ και ενυδάτωση2-3 ημέρες πριν από σημαντικές μας εμφανίσεις δίνει άμεσα λάμψη και φρεσκάδα στο δέρμα.

Με αφορμή τις γιορτές μπορεί να τεθεί ένα πρόγραμμα θεραπειών μακράς διάρκειας.

 

 

Κάντε λοιπόν ένα δώρο στον εαυτό σας ή στο αγαπημένο σας πρόσωπο (γυναίκα ή άνδρα) για τις ημέρες των εορτών που έρχονται. Μπορείτε να συζητήσετε με το δερματολόγο για οποιαδήποτε θέμα σας απασχολεί σχετικά με την εμφάνισή σας. Με όλες τις παραπάνω θεραπείες προτείνονται πρόσθετες απλές εφαρμογές στο σπίτι με ειδικά καλλυντικά, οι οποίες θα αυξήσουν και θα παρατείνουν τα αποτελέσματα.

Μοιραστείτε το
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Leave a Comment

Name*

Email* (never published)

Website