Λεύκη. Νέα θεραπευτική κρέμα

Λεύκη. Νέα θεραπευτική κρέμα

Δερματολόγος σε Θεσσαλονίκη, Νάουσα και Πολύγυρο Χαλκιδικής Myskin

Για τη αντιμετώπιση της λεύκης έχουν προταθεί πολλές θεραπείες με ποικίλα αποτελέσματα . Η είναι ένα αυτοάνοσο νόσημα και επομένως η αιτιολογία του δεν είναι γνωστή . Για το λόγο αυτό δεν υπάρχει μια και αποτελεσματική θεραπεία.

Η θεραπεία που θα προταθεί στον ασθενή πρέπει να είναι απλή, λόγω της καθημερινής της εφαρμογής και κυρίως να μην έχει ανεπιθύμητες παρενέργειες στον οργανισμό του ασθενή.

Η νέα προτεινόμενη θεραπεία είναι με βάση τη πιπερίνη, που παράγεται από το μαύρο πιπέρι (piper nigrym).                                                      

H πιπερίνη ενισχύει τη μελανινογέννεση και τον πολλαπλασιασμό των μελανινοκυττάρων που οδηγούν στον επαναχρωματισμό του δέρματος.

Η κρέμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τα παιδιά και να εφαρμοσθεί σε δύσκολες και ευαίσθητες περιοχές όπως γύρω από τα μαλλιά, το στόμα και τα γεννητικά όργανα. Η κρέμα είναι ασφαλής και αποτελεσματική με ή χωρίς τη χρήση υπεριώδους ακτινοβολίας. Προστατεύει η πιπερίνη το κυτταρικό DNA και εμποδίζει την ανάπτυξη μελανώματος.

Ο συνδυασμός της νέας κρέμας με λάμπα UVB συμβάλει στον ταχύτερο και παρατεταμένο χρωματισμό του δέρματος.

Η λάμπα UVB και η κρέμα πιπερίνης είναι μια συνδυαστική απλή στη χρήση θεραπεία που έχει καλά αποτελέσματα και μπορεί να εφαρμοστεί από τον ίδιο τον ασθενή στο σπίτι του   (φωτοθεραπεία στο σπίτι).

Η θεραπεία αυτή προτείνεται και σε ασθενείς μετά από θεραπεία μεταμόσχευσης μελανινοκυττάρων που γίνεται στο ιατρείο.

Μοιραστείτε το
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

2 Responses to Λεύκη. Νέα θεραπευτική κρέμα

    • Η συγκεκριμένη κρέμα παρασκευάζεται με οδηγίες του ιατρού, είναι εξειδικευμένη κρέμα για κάθε περίπτωση ασθενή και εφαρμόζεται αυστηρά σύμφωνα με τις οδηγίες του θεράποντα ιατρού. Για τη χρήση της είναι σκόπιμο να σας δούμε από κοντά ώστε να γίνει σωστή εκτίμηση της κατάστασης.

Leave a Comment

Name*

Email* (never published)

Website