Ενέσιμη λιποδιάλυση: τοπικό αδυνάτισμα

Ενέσιμη λιποδιάλυση: τοπικό αδυνάτισμα

Δερματολόγος σε Θεσσαλονίκη, Νάουσα και Πολύγυρο Χαλκιδικής Myskin

Νέα έρευνα έρχεται να επιβεβαιώσει ότι οι ενέσεις λιποδιάλυσης με φωσφατιδυλοχολίνη και δεοξυχολικό οξύ είναι πολύ αποτελεσματικές για τοπική απώλεια λίπους.

Η μέθοδος που έχει γίνει γνωστή και ως λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι ή αναίμακτη λιποαναρρόφηση, δεν απαιτείται νάρκωση και γίνεται χωρίς χειρουργείο και ζητείται στα δερματολογικά ιατρεία όλο και συχνότερα.

Χειρουργοί του πανεπιστημίου του Regensburg εγχύσανε σε πειραματόζωα το υλικό και έπειτα παρατήρησαν τις αλλαγές του τοπικού λίπους με 3D υπέρηχο και βιοψίες. 

Το αποτέλεσμα;

Το λίπος συρρικνώθηκε περίπου στο μισό!

φωσφατιδυλοχολίνη

 


Η ενέσιμη λιποδιάλυση είναι μια σχετικά νέα, ανώδυνη, εύκολη και αποτελεσματική μέθοδος απώλειας λίπους. 

Περιορίζεται όμως σε μικρές εναποθέσεις λίπους που αντιστέκονται στην δίαιτα και την άσκηση όπως η περιοχή κάτω από τον ομφαλό στην κοιλιά και στο λαιμό (προγούλι) στους άντρες και ανάμεσα στα πόδια ή στα μπράτσα στις γυναίκες.


λιποδιάλυση πριν και μετά
λιπόλυση αποτέλεσμα
τοπικό αδυνάτισμαΜοιραστείτε το
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

7 Responses to Ενέσιμη λιποδιάλυση: τοπικό αδυνάτισμα

  1. parakalw 8a i8elam na me enimerosete poso kostizei enesimi lipodialisi sti koilia gimnazomai den exw sobaro problima apla 8elw na eksafanisti auto to ligo pou exw

  2. Έκανα λιποαναρρόφηση και ενώ ακολουθώ υγιεινή διατροφή και κάνω καθημερινό περπάτημα, το σώμα μου είναι ακριβώς το ίδιο. Ναι μεν υπήρξε μεγάλη απώλεια βάρους, αλλά το σχήμα του σώματος παρέμεινε τραγικό. Υποτίθεται ότι η λιποαναρρόφηση βελτιώνει τα προβληματικά σημεία. Σε μένα γιατί δεν υπήρξε η παραμικρή βελτίωση;

    • Στο ιατρείο μας λόγω των πολύ καλών αποτελεσμάτων της λιπόλυσης σπάνια εφαρμόζουμε πλέον λιπαναρρόφηση. Έχετε δίκαιο, κανονικά η λιπαναρρόφηση αλλά και η λιπόλυση βελτιώνουν τα προβληματικά σημεία που είναι ανθεκτικά σε δίαιτα και άσκηση. Συζητήστε το αποτέλεσμα με τον ιατρό που εκτέλεσε την λιπαναρρόφηση και ίσως σας προσφέρει κάποια διορθωτική λύση.

  3. Παρακαλώ θα ήθελα να μου πείτε για την ενέσιμη θεραπεία πόσο κοστίζει;

Leave a Comment

Name*

Email* (never published)

Website